Breathe in, breathe out
Filters
Zoek

Onze producten

Tonen per pagina

Installatie door Shaun Murdoch

Basic Installation with after calculation depending on application.
€500,00 excl. BTW

Fresh-r Everywhere

Met de Fresh-r Everywhere ventileer je meer kamers met één apparaat. Door een afvoerkanaal naar centraal gelegen kamers, zoals de badkamer, aan te leggen is het mogelijk je hele huis te ventileren. Om dit goed te doen is wel enige ervaring vereist. Wil je dat wij een Fresh-r Everywhere ventilatieplan voor je maken? Stuur dan de plattegrond van je huis naar info@fresh-r.eu . Voor meer informatie belt u Godard van Beekhoff op 06 12 08 94 49
Bel voor prijsopgave

Fresh-r everywhere® In-The-Wall

This product is intended for installation within a panel/double stud wall construction. The Fresh-r everywhere® In-The-Wall is specially designed for new build, it is integrated in the wall and has a flush door with the wall. Only little extract duct is needed for this unit, which makes installation easier than a conventional HRV system.
€2350,00 excl. BTW

Fresh-r Forward

Deze kamer-naar-kamer ventilator verdeelt vraag-gestuurd lucht, op basis van CO2 en luchtvochtigheid, van de ene ruimte naar de andere en vergroot het bereik van de Fresh-r, zodat deze meerdere kamers kan ventileren zonder de noodzaak van kanalen.
€250,00 excl. BTW

Filter uitbreiding

Filter holder and filter, to keep pollen, fine dust and particulate matter at bay. Fits all Fresh-r models. This makes the indoor air really healthier than the outside air.
€125,00 excl. BTW

Fresh-r In-de-Muur

De Fresh-r In-de-Muur is een decentrale ventilatie-eenheid met warmteterugwinning. Het gebruikt warmte van de muffe uitgaande lucht om de frisse inkomende lucht op te warmen. De Fresh-r In-de-Muur is zeer ontworpen voor nieuwbouw, paneelbouw en tiny house, omdat het de muur geïntegreerd kan worden tijdens de bouw, ofwel productie. Er zijn geen aan- of afvoerbuizen nodig voor dit apparaat, wat de installatie zeer eenvoudiger maakt. De Fresh-r verbetert de luchtkwaliteit voor een gezond en comfortable binnenklimaat en vermindert tegelijkertijd uw energierekening aanzienlijk. De Fresh-r® is uitgerust met CO²-, RV- en temperatuursensoren en heeft een intelligent regelsysteem met optimale thermische efficientie, ook als het vriest. Elke unit wordt compleet geleverd met alle armaturen en fittingen die nodig zijn voor de installatie. Als optionele extra kan de Fresh-r worden geleverd met een filter tegen pollen en fijnstof.
€2250,00 excl. BTW