Breathe in, breathe out
Filters
Zoek

Fresh-r voordelen

Fresh-r is als een ademend raam. Precies wat je nodig hebt voor luchtdicht bouwen.

Comfortabel binnenklimaat

Fresh-r zorgt ervoor dat het binnen comfortabel is met vraag-gestuurde ventilatie en fijnstof filtratie zonder tocht en minder lawaai van buiten.

Gezonde lucht

Door continue CO2 en luchtvochtigheid te meten en te ventileren als het nodig is, houdt Fresh-r en de lucht binnen gezond en uw woning schimmelvrij. 

Goed voor het milieu

De Fresh-r houdt zoveel warmte binnen, dat er bijna niet meer gestookt hoeft te worden. Dat scheelt 1,5 ton CO2 per jaar voor een gemiddelde woning.

Bespaart veel geld

Omdat bijna alle energie die nodig is om te verwarmen bespaard wordt, en de gebruiks- en onderhoudskosten heel erg laag zijn, is een Fresh-r binnen zes jaar terugverdiend.

Makkelijke installatie en onderhoud

Fresh-r is makkelijk te installeren omdat er geen luchttoevoerbuizen nodig zijn en weinig luchtafvoerbuizen. Door het modulair ontwerp is onderhoud makkelijk zelf uit te voeren.

Essentieel voor cognitieve prestatie

Onderzoek toont aan dat bij 2000 CO2 deeltjes per miljoen (ppm), het vermogen goede beslissingen te nemen naar 6% daalt. Fresh-r zorgt ervoor de CO2 onder de 1200 ppm blijft.

Tonen per pagina

Fresh-r Everywhere

Met de Fresh-r Everywhere ventileer je meer kamers met één apparaat. Door een afvoerkanaal naar centraal gelegen kamers, zoals de badkamer, aan te leggen is het mogelijk je hele huis te ventileren. Om dit goed te doen is wel enige ervaring vereist. Wil je dat wij een Fresh-r Everywhere ventilatieplan voor je maken? Stuur dan de plattegrond van je huis naar info@fresh-r.eu . Voor meer informatie belt u Godard van Beekhoff op 06 12 08 94 49
Bel voor prijsopgave

Fresh-r Raamkozijn

Deze Fresh-r is een decentrale ventilatie-eenheid met warmteterugwinning die in een venster past. Zeer geschikt voor kantoren en bestaande woningen – helemaal als er toch drie-dubbel glas geplaatst wordt. De Fresh-r verbetert de luchtkwaliteit en verlaagt tegelijkertijd uw energierekening. De Fresh-r is responsief vanwege zijn CO2-, RV- en temperatuursensoren. In de zomer wordt de warmte buiten gehouden, in de winter de warmte binnen, ook bij temperaturen onder het vriespunt. Wordt compleet geleverd met alle armaturen en fittingen die nodig zijn voor de installatie. Als een optionele extra kan de Fresh-r worden geleverd met een filter tegen pollen, fijnstof en dieseldeeltjes.
£2,011.50 excl. BTW

Fresh-r In-de-Muur

De Fresh-r In-de-Muur is een decentrale ventilatie-eenheid met warmteterugwinning. Het gebruikt warmte van de muffe uitgaande lucht om de frisse inkomende lucht op te warmen. De Fresh-r In-de-Muur is zeer ontworpen voor nieuwbouw, paneelbouw en tiny house, omdat het de muur geïntegreerd kan worden tijdens de bouw, ofwel productie. Er zijn geen aan- of afvoerbuizen nodig voor dit apparaat, wat de installatie zeer eenvoudiger maakt. De Fresh-r verbetert de luchtkwaliteit voor een gezond en comfortable binnenklimaat en vermindert tegelijkertijd uw energierekening aanzienlijk. De Fresh-r® is uitgerust met CO²-, RV- en temperatuursensoren en heeft een intelligent regelsysteem met optimale thermische efficientie, ook als het vriest. Elke unit wordt compleet geleverd met alle armaturen en fittingen die nodig zijn voor de installatie. Als optionele extra kan de Fresh-r worden geleverd met een filter tegen pollen en fijnstof.
£2,011.50 excl. BTW