Breathe in, breathe out
Filters
Zoek

Fresh-r technologie

Fresh-r werkt automatisch en wint warmte terug tijdens het ventileren. CO2 en luchtvochtigheid wordt continue gemeten. Er wordt alleen geventileerd als het nodig is.

Warmtewisselaar met koperen kern

De warmteterugwinning in de Fresh-r gaat via koper, dat 1000 maal beter warmte dan kunststof geleidt, wat resulteert in een thermisch rendement van 87% bij 80 m3 / uur.

Werkt onder 0º

De Fresh-r blijft als enig verkrijgbare WTW-ventilator ook met maximale efficiëntie warmte terugwinnen als het vriest. En is daarmee als enige WTW-ventilator klaar voor BENG.

Vraaggestuurde ventilatie

De Fresh-r ventileert alleen als het nodig is, dankzij de ingebouwde CO2-sensor. Dit kost veel minder energie dan continue ventilatie. Gemiddeld gebruikt Fresh-r slechts 6 Watt.

Wi-Fi verbonden

Voor real-time inzicht in de luchtkwaliteit, prestaties, software-updates en voorspellend onderhoud is Fresh-r Wi-Fi verbonden.

Filter

Het optionele filter haalt pollen en fijnstof, zoals dieseldeeltjes, uit de lucht. Het filter is eenvoudig zelf te vervangen.

Prijswinnend

Fresh-r is Passive House gecertificeerd en Component Award winnaar. Volgens de internationale jury van vanwege de laagste kosten per kubieke meter verse lucht.

Tonen per pagina

Fresh-r In-de-Muur

De Fresh-r In-de-Muur is een decentrale ventilatie-eenheid met warmteterugwinning. Het gebruikt warmte van de muffe uitgaande lucht om de frisse inkomende lucht op te warmen. De Fresh-r In-de-Muur is zeer ontworpen voor nieuwbouw, paneelbouw en tiny house, omdat het de muur geïntegreerd kan worden tijdens de bouw, ofwel productie. Er zijn geen aan- of afvoerbuizen nodig voor dit apparaat, wat de installatie zeer eenvoudiger maakt. De Fresh-r verbetert de luchtkwaliteit voor een gezond en comfortable binnenklimaat en vermindert tegelijkertijd uw energierekening aanzienlijk. De Fresh-r® is uitgerust met CO²-, RV- en temperatuursensoren en heeft een intelligent regelsysteem met optimale thermische efficientie, ook als het vriest. Elke unit wordt compleet geleverd met alle armaturen en fittingen die nodig zijn voor de installatie. Als optionele extra kan de Fresh-r worden geleverd met een filter tegen pollen en fijnstof.
£2,011.50 excl. BTW